Waarom werken bij Stevast?

Werken bij Stevast Techniek

Bij Stevast Techniek staan kwaliteit en ontwikkeling centraal, dit geldt zowel voor jou als collega, als voor onze opdrachtgevers. Vanuit een hecht team werk je aan afwisselende projecten die jou op technisch gebied constant uitdagen. Dat gebeurt vanuit onze werkplaats in Beilen, of bij onze klanten op locatie. Wij zorgen er voor dat jij van alle gemakken voorzien bent: voor elk project ontvang je van Stevast Techniek de beste kwaliteit gereedschap en de juiste PBM’s, zodat je veilig en goed je werk kan doen. Om jou te faciliteren in de juiste kennis en vaardigheden staan we regelmatig stil bij jouw wensen en ambities. Met ons eigen opleidingscentrum kunnen wij snel en gericht kennis bijbrengen om zo bij te dragen aan jouw ambities en de technische innovaties in de markt. Heb je de wens om door te groeien? Ook hier werken wij graag aan mee! Ben je nu monteur en wil je je graag maintenance engineer worden? Of wil jij je collega’s graag ondersteunen als werkvoorbereider? Samen met jou werken we aan een persoonlijk ontwikkelingsplan om jouw ambities waar te maken!

Naast mooie en uitdagende projecten zijn we trots op onze nuchtere en platte organisatie. Betrokkenheid, binding en plezier met onze collega’s staat bij Stevast Techniek hoog in het vaandel. Om dit te stimuleren organiseren wij maandelijks een vrijdagmiddagborrel en door het jaar heen andere activiteiten, waarbij we elkaar als collega’s beter leren kennen.

Wat bieden we jou nog meer?

Aan de basis ligt er een goed arbeidsvoorwaardelijk pakket.
Stevast techniek biedt uitstekende voorwaarden, waarbij jij een goed salaris ontvangt, een overnachtingsvergoeding en de juiste vergoedingen bij overwerk of
wanneer je werkt in de ploegen. Wij volgen hierin de CAO Klein Metaal.

Kort gezegd, werken bij Stevast betekent:

  1. Verschillende specialiteiten en mogelijkheden binnen de techniek
  2. Afwisseling in projecten of een vaste plek
  3. Diverse doorgroeimogelijkheden in eigen tempo/ambitie
  4. Ruim aanbod van (interne) trainingen en opleidingen
  5. Goede PBM’s, gereedschappen, projectbegeleiding
  6. Hecht team met leuke activiteiten naast het werk