Opleidingen en cursussen

Ons aanbod in opleidingen en cursussen

Bent u geïnteresseerd in een carrière in de techniek? Wilt u uw technische kennis verder ontwikkelen? Dan bent u bij Stevast Techniek aan het juiste adres!

Stevast Opleidingen heeft drie praktijkgerichte richtingen waarin u zich kunt ontwikkelen: Festo, Lastechniek, en Onderhoud.

Stevast Opleiding biedt klant specifieke opleidingstrajecten met intensieve begeleiding en veel voordelen. Zo betaald u geen opleidingskosten maar wordt uw salaris wel doorbetaald. Het resultaat van het volgen van een erkende opleiding is dat u een passende functie krijgt, veel kennis en ervaring opdoet, en zo veel doorgroeimogelijkheden heeft. Met een opleiding van Stevast Techniek gaat u een mooie toekomst tegemoet!

FESTO FACT-CENTRUM


Ons opleidingscentrum in Beilen is het eerste officiële Festo FACT-centrum in Europa. Hier zijn we dan ook erg trots op. Het Festo Authorized and Certified Training (FACT) is een kwaliteitsmerk dat wordt toegekend vanwege de hoge kwaliteit van onze trainingslaboratoria en docenten. FACT-centra worden gekenmerkt door praktijkgerichte kennisoverdracht met de nieuwste uitrusting voor maximaal leersucces.

 

ERKENDE LASOPLEIDINGEN

Lassen is van de pijlers waarop Stevast Techniek is gebouwd en daarom bieden we ook erkende NIL lasopleidingen aan. Wij bieden een ruim aanbod van gecertificeerde lasopleidingen op niveau 1 tot en met 4 aan. In de lasschool maken we onze eigen medewerkers kwalitatief beter en kunnen we desgewenst omscholen. Ook klanten kunnen ook bij ons terecht om medewerkers op te leiden naar een hoger niveau.

RUIMTE VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Persoonlijke ontwikkeling en plezier hebben in het werk vinden wij belangrijk bij Stevast Techniek. Wij zijn van mening dat het aanbieden van opleidingen en cursussen bijdragen aan uw werkplezier. Voor iedere medewerker bieden wij de mogelijkheid om te starten met een opleidingstraject die bij u past. Iedereen die ambitie heeft om monteur te worden, is dan ook van harte welkom bij Stevast Techniek. Dit geldt voor schoolverlaters, leerling monteurs, maar ook voor ervaren monteurs die hun kennis willen vergroten.